"Léteznek-e normális burkolók az országban?" - erre az ősi kérdésre keresi még mindig a választ a tavalyi verseny harmadik helyezettje, a JóSzaki.hu. Tavaly kétezer mesterember kontaktjával vágtak bele a versenybe, idén hétezerháromszázan vannak a rendszerben. Ezzel a legnagyobb ilyen jellegű oldal és a második legnagyobb cégkatalógusa.



A mesterkereső a felhasználónak nem kerül pénzébe, valószínűtlen is, hogy bárki fizetne ezért. Viszont a mesterek fizethetnek azért, ha az oldal valóban terel hozzájuk megbízókat. A szolgáltatás fejlesztésébe a magyar állam is beszállt, a csapatnak sikerült megnyerni egy pályázatot. De érdekelt a JóSzaki sikerében az iWiW is, aminek mikroalkalmazásaként kezdte el pályafutását az oldal.

Mára már nem csak az iWiW-ről lehet elérni a JóSzakit, az adatbázisában keres a Google is. A fejlesztőknek nem az oldal eladása a célja - olyan erről beszélni, mintha szülőként arról értekezne az ember, hogyan fogja eladni a gyerek veséjét, mondta Terray Tamás - hanem a felfuttatása.