Orvosi terület, egészségügyi probléma és kerület alapján kereshetünk szakorvost a FoglaljOrvost.hu oldalon. A szolgáltatás másfél hónap múlva válik országos méretűvé, jelenleg csak budapesti szakemberek szerepelnek az adatbázisban.

A béta állapotban való elindulás óta több száz foglalás történt, illetve a reklámok hatására kétszázötven orvos is jelentkezett, hogy be szeretne kerülni. A Foglalj Orvost sikeréhez két tényező járulhat hozzá az üzemeltetők szerint, egyrészt az, hogy a közhiedelemmel ellentétben nem ismerősi ajánlások alapján választanak az emberek orvost, a másik pedig, hogy hasonló szolgáltatások több területen bizonyítottak már. A szállodafoglaló, a repjegykereső és vagy épp a Netpincérhez hasonló ételrendelő oldalak mind ugyanazon a recepten alapulnak.



Az orvosfoglaló sikeréhez járulhat hozzá az állami egészségügybe vetett bizalom hiánya, a magán egészségpénztári tagok nagy száma (több mint egymillió ember), és az, hogy az orvosoknak és a betegeknek is szolgálja az érdekét a lap.

Az oldalnak jelenleg az orvosok által fizetett jutalékból, illetve a betegirányító rendszerrel való összekötés fix díjából van bevétele. A jövőben azonban belépési-, éves használati díjakkal, valamint reklámbevétellel is számolnak.