"Elhasznál a bulvár, szétszed, eldob" - vélte Sebestyén Balázs a Média Hungary konferencián. Szerinte Rákóczi Feri is sokat ad magából, de Hajdú Péter még többet - ugyanakkor tudja, hogy ha semmit nem ad magából a színes magazinoknak, akkor azok elkezdenek kitalálni sztorikat róluk. Hajdú elmondta, hogy kisfia kórházi kezelésének történetét nem ő adta ki a Borsnak és a Blikknek, hanem a kórházból hívta valaki a lapokat.

"Két-három embert kell találni a szakmában, akira tudsz hallgatni. Ami a legfontosabb, hogy a rutint elkerüld. Ha a személyiség rutinná válik, az baj" - magyarázta az RTL Klub egyik legfoglalkoztatottabb arca. Hajdú a TV2-es főnökökre és egy szerkesztőjére hallgat, de más kollégák észrevételeit is meghallgatja.

Megmondóembereket elemezve Sebestyén úgy látja, Bakács Tibor meghurcolása indokolatlan és durva volt, hiszen az USA-ban részeg vezetés után is megbocsátanak mindenkinek. "Mi is hatással vagyunk az emberekre a reggeli rádióműsorral" - tette hozzá. Rákóczi szerint nem baj, ha a műsorba bevisznek olyan témákat, amelyek nekik fontosak.

"Az lehet megmondóember, aki mögött van felület. Verebes István vagy Havas Henrik már nem az, mert nincs mögöttük felület. Sebestyén Balázs az, mert rádióműsorában sokan hallgatják" - vélte Hajdú.