A Média Hungaryn a celebség és a sztárság definícióját próbálta meghatározni Rákóczi Feri, Sebestyén Balázs és Hajdú Péter. Előbbi szerint celeb az, aki érdemtelenül fizetést kap, rádiós kollégája szerint viszont lehet teljesítmény mögöttük, képviselhetnek értékeket.

Hajdú azon sopánkodott, hogy az értelmiség soha nem fogadta el azokat, akik a showbusinessben dolgoznak. „Akit ismer az ország fele, az sztár” – vélte, ezzel nyilván önmagát is annak tartja. Rákóczi nem értett egyet Hajúval a médiaszereplés hasznát illetően: előbbi szerint meg lehet élni abból, hogy valaki rendszeresen feltűnik a bulvárlapokban, utóbbi szerint ebből nem lesz elég pénz.

Sebestyén szerint mindenkinek meg kell találnia a formátumot, ami passzol hozzá. ő például nem érezte magát annyira jól az X-Faktorban, szerinte az Stohlnak és másoknak is jobban passzolt volna. Sokat beszélt erről Kolosi Péter programigazgatóval, mert szerinte a szertelen stílusa nem passzolt abba a műsorba – ergo, nem biztos, hogy ősszel ő lesz Ördög Nóra mellett.