Caring King divattanácsadó férfi menedzsereknek segít kialakítani az erőt és magabiztosságot sugárzó stílusukat. Egy kicsit elvont megközelítésben tárgyalta, hogyan fedezheti fel az ember a saját stílusát, ennek nekem különösen az a része tetszett, hogy ne féljünk nekiállni kidobálni azokat a darabokat, amiket már egy-két éve nem vettünk fel. Én is megcsináltam már, tudom, hogy működik. ;)

Az új stílus kialakítását valamilyen önmagunkról alkotott stabil elképzelés alapján kell elkezdeni. A ruhavásárlást éljük meg szórakozásként, legyünk nyitottak, hallgassunk mások visszajelzéseire az új stílus kialakítása során. Érdekes volt, hogy kiemelte, sokan sebezhetőségeiket fedik fel az öltözködéssel, amihez nem kell ragaszkodnunk. És ne feledjük, bár nem tudjuk, pontosan miért, de az első benyomás nagyon tartós, ezért igenis adnunk kell rá, hogy nézzünk ki, vagy akár milyen képet választunk magunknak avatarként az interneten.

Ennél konkrétabb tanácsokat, példákat nem kaptunk a stílusformáláshoz, Carin előadása inkább azt sugalltam ez egy kicsit meditatív, az önmegismerésnek is részét képező folyamat. Gondolom, ennél többet már csak az ügyfeleinek mond. ;) Mányai Csabát, a TEDx főszervezőjét azért kicsit átfazonírozta, amit videós bemutatón nézhettünk meg.